JEZELF KENNEN ● JEZELF OMARMEN ● JEZELF ZIJN

Wie ben ik?

Ik ben liefde, en mijn naam is Angela.

Huh, wat staat daar nou? Ik zal het je uitleggen:

De basis waaruit we bestaan, is de energie van liefde. Dat is de hoogste frequentie die er is. We zijn dus een en al liefde. Met liefde zijn we geboren, maar gaandeweg zijn we gevormd door omgeving of wat ons overkomt. (ook wel conditioneringen genoemd).

Kijk, en daar gaat het dus mis. We zijn op heel veel gebieden vergeten hoe we vanuit de flow van liefde alles kunnen bereiken.

-Alles Is Liefde-

Dat fascineerde me al heel jong. Hoe relaties werken. De relatie met jezelf, je relatie tot een ander. In het gezin, op school. Hoe zit dat, hoe werkt dat? 


 

Jezelf kennen is hierin de eerste stap. Ik heb me altijd anders gevoeld dan andere mensen, ik viel buiten de groep, was een individualist, werd veel een einzelgänger genoemd, maar in plaats van jezelf omarmen ging ik het compenseren om erbij te horen. Ik ging me aanpassen zodat ze mij leuk zouden vinden. En dan zal ik wel gelukkig zijn. Maar niets van dat bleek waar. 

Je verliest jezelf steeds meer tot je een punt bereikt dat je instort omdat je de aangeleerde rol niet meer kunt spelen.

Ik besloot mezelf lief te hebben. Stap voor stap steeds meer. En te verbinden met het hoger bewustzijn, waar we allemaal een deel van uitmaken. En te staan voor wie ik ben. Wat jezelf zijn daar mag je trots op zijn. 

Ik ben dankbaar voor mijn levenslessen, want anders had ik hier nu niet met zoveel kennis en liefde jullie kunnen helpen. Elke stap die ik doorlopen heb deel ik met alle liefde nu met jullie. 

♡ Angela

  
E-mailen
Info
Instagram